5 Knep för att hålla träningen vid liv!

 
1. Skaffa en träningsdagbok - är otroligt bra för att hålla koll på hur flitig man är. Den hjälper dig att se de framgångar du gör och de motgångar du har vilket ger möjligheter till en enom förbättring.
 
2. Lägg fasta träningsdagar - klart att alla har tröga perioder men då är det viktigt att hålla hårt fast vid dina dagar, det kommer hjälpa! Glöm dock inte att ge kroppen ordentliga vilodagar också ^^
 
3. Lägg ett mål t.ex. en tävling - Kanske ett lopp eller annan form av tävling? Finns de som kräver hela kroppen t.ex. tough viking. Hur som helt blir man mycket mer taggad av en deadline eller ett mål.
 
4. Gå ihop med en vän - så ni kan sparka ur varandra ur sängen och iväg för träning.
 
5. Prova på en ny träningsform - Att ge 100 procent till en sport passar inte alla. Även för de som gör det är variation hälsosamt. Varför inte testa något nytt? Superkul samt att det ger en skön känsla av träningsvärk när ovana muskelgrupper hamnar i i fokus.
 
 

CrApTaCuLaR

Ohoj! Här har vi en pigg och glad filur med nyfunnet intresse för surfing! Älskar att vara på språng. Ser det vackra i detaljer och i det lilla enkla <33 Mm..h

RSS 2.0